sâmbătă, 16 octombrie 2010

Recenzie

intrebarea principala e despre ce ar trebui sa se scrie intr un blog,atat cat sa nu fie nici plictisitor,dar nici formal,rigid,fortat?

cred ca cel mai important e sa se vorbeasca cu sinceritate! indiferent de subiect(o parere puerila sau un ceva laborios),intotdeauna trebuie sa se pastreze simtul realist,simplu si relaxat al gandirii.

fiecare are stilul lui de a-si expune ideile si de multe ori asta depinde de starea de spirit si de tema abordata. cateodata ne putem exprima academic,conservator,selectiv,alteori surprinzator de colocvial si pe gustul tututor.

o recenzie a ceea ce ar putea sa contina un blog e importanta.cu totii suntem influentati de un anume autor,personaj,personalitate,whatever si asta se simte si n felul nostru de a fi.nu ne periclitam caracterul,ci ne imbunatatim sau nu personalitatea. si "blogul" poate deveni un exemplu si o influenta pt cititori. tocmai de asta,el devine o responsabilitate!!

un blogger are,intr un mod tacit ce i drept,o responsabilitate. scrisul lui poate deveni dependenta si poate schimba perspective(vezi bucurenci si n general fac referire la blog urile mult accesate)si tocmai de aceea un blogger nu poate scrie despre orice.atata timp cat totul e public nu mai e o chestiune intima,ci se impartasesc pareri,situatii,intamplari personale care pot influenta pozitiv sau nu. aici ma adresez unui anumit "public". consider ca recrutarea cititorilor,o face insusi scrisul. unii prefera "caterinca" ,altii prefera stilul ingrijit,simplu si pretios,cu esenta.

ca idee,eu am ales ca scrisul meu sa indemne la buna dispozitie,ganduri pozitive si sa pastreaz echilibrul intre subiectele amuzante,relaxante,din viata cotidiana si cele serioase,desprinse dintr un fapt concret.

va fi un blog sincer,fara prejudecati si rigiditate intelectuala,dar mai ales un blog in care ideile vor fi solide, logic si coerent exprimate.

cogito ergo sum!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu