luni, 29 noiembrie 2010

Radio Guerrilla Romania


“Asta la revista mesei ,nene!” e emisiunea cea mai buna de la Guerrilla.

Temele pe care le lanseaza Liviu Mihaiu sunt fascinante. Desi are educatie profesionala impresionanta si ceva titluri onorifice (Guvernator al Rezervatiei Delta Dunarii,Fondator si Director editorial al Radio Guerrilla etc) ,Mihaiu isi pastreaza naturaletea si reuseste de fiecare data sa se mentina la nivelul ascultatorului. Are pareri zdravene, cu argumente pertinente,verticale si impunatoare! Subiectele pe care le abordeaza ,intotdeauna sunt in concordanta cu realitatea societatii. Iti deschide ochii si ti ascute auzul,prezentand si comentand pe sleau nemultumirile cetatenilor. E un militant anticomunist si cu desavarsire impotriva guvernarii actuale!

Prin emisiunea lui triaza net ascultatorii Guerrilla, pastrandu i doar pe cei destoinici, cu intelect rafinat.Pute de originalitate si profunzime si asta pt ca face diferenta dintre demnitatea morala si compromis.

Radio Guerrilla are cei mai buni jurnalisti de radio,cu idei extreme de originale,care indeamna la optimism, perspective libere,iesirea din turma tocmai prin increderea de sine!!!

E o miscare de rezistenta fascinanta, indispensabila pentru o tara care trebuie sa devina europeana si pe plan practic!! Emisiuni foarte bune,muzica fara cusur,recomandari de evenimente culturale dintre cele mai misto , promovarea adevaratelor principii si valori pe care ar trebui sa le aiba orice cetatean normal la cap!!!

Radio Guerrilla e UNIC!!

Yeeeeeaaah!!!! LA MULTI ANI RADIO GUERRILLA si Mintilor Deschise!!!!!!!!!!

Asculta! Gandeste si da mai departe!

Atat!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu